Adidem Gardner | Despre Noi
Lu-Vi: 08:00 – 12:00 & 13:00 – 18:00; Sa: 08:00 – 12:30 +40 771-176-855 contact@adidem.ro
{message}
{message}

Despre Noi

Adidem Gardener

Suntem o companie romanească care și-a început activitatea în anul 2011 ca urmare a unei experiențe de peste 10 ani, acumulată în Italia. Astfel dragostea noastră pentru plante s-a concretizat în această afacere de familie care se dezvoltă de la an la an. Acum, afacerea familială are ca domenii de activitate cultura și comercializarea plantelor ornamentale și a arborilor ornamentali, înființări garduri vii, amenajări spații verzi. Suntem și producatori de arbori ornamentali cum ar fi: Mesteacăn, Platan, Liquidambar, Acer platanoides, Prunus cerasifera nigra etc. În anul 2019 am înființat o pepiniera proprie de peste 2000 de arbori ornamentali.

Comercializăm plante din Italia, zona Pistoia de la furnizori celebri în lume precum Vannucci, o firma italiană de renume cu o vechime de peste 80 de ani în domeniu care deține sute de hectare de plantații și exportă plante în toată lumea, materialul săditor fiind unul de cea mai bună calitate.

La noi gasiți o gamă largă de gard viu, plante ornamentale diferite specii și forme, conifere, arbusti și arbori ornamentali.

Plantele pot fi aduse la cererea clientului atat la balot, care se pot planta doar primăvara sau toamna cât și la ghiveci care se plantează tot timpul anului. Plantele care nu se află pe stoc se pot comanda ajungând la dvs. în cel mai scurt timp și în siguranță, deoarece deținem și un camion propriu pentru transport.

Livrăm la nivel național prin curier, masina proprie sau chiar cu camionul în cazul comenzilor mai mari în 24/48 h, cu alegerea prealabilă a plantelor din poze pe whatsapp, email sau facebook.

Vă asteptăm sa ne vizitați la noul sediu, (în Cihei în spate la sala de nunți Palazzo) , cu o capacitate de 3800 mp unde o să găsiți o varietate largă de plante ornamentale la prețuri corecte pentru grădina mult visată.

Ne gasiți zilnic de luni până vineri de la 08:30 până la 18:00 și sâmbăta de la 09:00 până la 14:00.

Facebook: AdidemGardener

Site: www.adidem.ro

Telefon: 0771176855